Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PREMIERE alom White Sensation csomósodó 12l

PREMIERE alom White Sensation csomósodó 12l

4 999 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

000000000001010133

A PREMIERE WHITE SENSATION egy ragyogóan fehér, összecsomósodó alom kellemesen friss illattal. A tisztaság és a higiénia folyamatos megőrzése érdekében a blue control rendszer hosszan tartó védelmet nyújt a szagok ellen. /Az alom szétkaparása következtében előfordulhat, hogy nem látja meg a különálló kis csomókat. Az egyedülálló blue control rendszerének köszönhetően a világoskék jelzőgolyócskák a vizelettel érintkezve sötétkék színűre változnak, így Ön minden egyes kis csomót észrevesz, mielőtt annak szagát érezné./

Az antibakteriális védelem megakadályozza, hogy a baktériumok és ezáltal a szagok szétterjedjenek. Míg a hagyományos macskaalmoknál a baktériumok már 12 óra után nagy számban elterjedhetnek, a WHITE SENSATION esetében még 72 óra múltán sem lehetett kimutatni a baktériumok jelentős elszaporodását. A jelzőgolyócskák egy természetes vegyületből, szódabikarbónából állnak, amely biológiailag teljes mértékben lebomlik - a kék színt ételfesték hozzáadása adja. A hosszan tartó friss illatról az AromaguardTM hatóanyag gondoskodik, amely szintén megakadályozza a baktériumok és gombák fejlődését. Ez az alom egy nagyon erős nedvszívó képességű, tisztán természetes kőzet alapú (bentonit) finomszemcsés és rendkívül kevés port tartalmazó termék. A finom szemcsék saját súlyuknak többszörösét képesek felszívni, és kis csomókban azonnal stabilan magukba zárják a vizeletet. Az így képződött kis csomók nem tapadnak hozzá a cicavécé aljához, így takarítás után nem maradnak vissza szagok sem a vécében.

Az SGS INSTITUT FRESENIUS rendszeresen és függetlenül ellenőrzi a PREMIERE WHITE SENSATION terméket., hogy Ön kifogástalan prémium minőséget kapjon. Emellett az intézet ellenőrzi és igazolja a következő tulajdonságokat: rendkívül kevés port tartalmaz*, rendkívül erős nedvszívó képesség*, nagyon kiadós*, szagmegkötő* és antibakteriális*.

Használati utasítás:
1. Töltse fel a macskavécét egy kb. 6 – 8 cm magas PREMIERE WHITE SENSATION réteggel.
2. Naponta távolítsa el a kemény ürüléket és a kis csomókat.
3. Töltsön utána megfelelő mennyiségű friss PREMIERE WHITE SENSATION almot.

Rendkívül kiadós! A PREMIERE WHITE SENSATION almot nem kell teljesen kicserélni, mert ez olyan higiénikus, hogy egészen a teljes felhasználásig a vécében maradhat. Ezáltal az alom nagyon kiadós*, takarékosabb, mint a hagyományos, nem összecsomósodó alom, és így optimális ár-érték arányt kínál. Padlófűtésnél azt ajánljuk, hogy a macskavécé alá helyezzen el fa vagy műanyag szigetelőréteget. Ha macskája nem fogadja el azonnal az új almot, legyen egy kis türelemmel, vagy első alkalommal keverje össze a PREMIERE WHITE SENSATION-t a megszokott alommal. Ártalmatlanítás: a háztartási hulladékkal együtt vagy a szerves hulladékokhoz való gyűjtőben (vegye figyelembe a regionális hulladékkezelési előírásokat).

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok