Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Kedvezményes PREMIERE eledelek négylábújának!

2019. március 06.

Kedvezményes PREMIERE eledelek négylábújának!

Itt a tavasz, itt a jó idő, itt a Fressnapf PREMIERE akció! A nagy tavaszi séták és a napsütéses nappalok örömére egy remek ajánlattal szeretnénk meglepni a Fressnapf közösségét és kedvenceiket!

Akár doromboló társát, akár tappancsos barátját kényeztetné, csakis a legjobbat érdemlik. Válasszon most kedvező áron a PREMIERE száraz-, és nedves eledelek közül, és négylábú társa biztosan hálás lesz érte!

A PREMIERE kiváló minőségű eledeleit egyedi és új receptúrák alapján készítjük mesterséges színezékek és ízfokozók hozzáadása nélkül. Igazi ínyenc falatok kedvence kényeztetéséhez. Széles ízkínálatunkban bizonyára Ön is megtalálja kutyusa vagy cicusa szükségleteihez és ízléséhez leginkább illő finomságot.

Ráadásul március 6. és 20. között a snackeket leszámítva bármelyik PREMIERE száraz-, és nedves eledelt 20%-kal kedvezőbb áron szerezheti be a Fressnapf-ban. Nézzen be Ön is áruházunkba! 🙂

Megnézem a termékeket!