Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PREMIERE eledel mix vadmadaraknak 3kg

PREMIERE eledel mix vadmadaraknak 3kg

2 377 Ft
LoadingBevásárlólistára

Íz

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1232249

PREMIERE SZÁRAZELEDEL KEVERÉK – gazdag keverék. Ideális keverék eledel valamennyi vadon élő madár számára . Héj nélkül, tisztán. Értékes energiaforrás, vitaminokkal dúsítva. 100% parlagfű mentes. Eleségkeverék vadon élő madarak számára.

Etetési javaslat: naponta, egész éven át. Legalkalmasabb napszak a kora reggel és a kora este.

Összetétel: hántolt napraforgómag, zúzott diófélék, hántolt zab, búzapehely, szemescirok, szárított galagonya, mazsola, kukorica, búza, búzakorpa, réti fűliszt, kalcium-karbonát.

Analitikai összetevők: fehérje 17,6%, zsírtartalom 36,8%.

Adalékanyagok: Vitaminok/kg: A-vitamin 600 NE, D3-vitamin 125 NE, E-vitamin 1mg.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok