Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Premiere Meat Menü tálka adult Multipack 6x100g

Premiere Meat Menü tálka adult Multipack 6x100g

1 199 Ft
LoadingBevásárlólistára

Kiszerelés

Íz

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1245688002

MEAT MENU Adult. 3x Húskészítmény és 3x Marha. Hús és belsőségek összesen 68%. Teljes értékű eledel kifejlett macskák számára. A húsmennyiség 100%-a friss hús. Gabonaféléktől mentes receptúra. Hozzáadott szója, cukor és mesterséges ízesítők nélkül. Értékes taurinnal.

Összetétel: Húskészítmény: 40% marha (szív, hús, tüdő, máj), 31% ivóvíz, 21% csirke (szív, hús, máj), 7% vad (szív, hús, tüdő, máj), 1% ásványi anyagok; Marha: 68% marha (szív, hús, tüdő, máj), 31% ivóvíz, 1% ásványi anyagok. 15% a színhús aránya.

Analitikai összetevők: Húskészítmény: fehérje 10,8%, zsírtartalom 5,4%, nyershamu 2,2% nyersrost 0,5%, nedvesség 79%, kalcium 0,33%, foszfor 0,29%; Marha: fehérje 11,3%, zsírtartalom 5,2%, nyershamu 2,2%, nyersrost 0,5%, nedvesség 79%, kalcium 0,33%, foszfor 0,26%.

Adalékanyagok/kg: Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3-vitamin 200 NE, taurin 1500mg, jód (kalcium-jodát, vízmentes) 0,75mg, mangán (mangán(II)-szulfát, monohidrát) 3mg, cink (cink-szulfát, monohidrát).

Etetési javaslat: Az adatok tájékoztató értékek. A tényleges tápanyagszükséglet fajtától, életkortól és aktivitástól függ. Kinyitás után hűtőszekrényben tárolandó. Az eledel etetésnél szobahőmérsékletű legyen.

Nyomokban egyéb, korábban feldolgozott termékek összetevőit is tartalmazhatja.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok