Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Premiere Meat Menu tálka adult pulyka&nyúl 100g

Premiere Meat Menu tálka adult pulyka&nyúl 100g

219 Ft
LoadingBevásárlólistára

Íz

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1245686004

Marha Pulykával & Nyúllal. Hús és belsőségek összesen 68%. Teljes értékű eledel kifejlett macskák számára.

Összetétel: 45% marha (szív, hús, tüdő, máj), 31% ivóvíz, 17% pulyka (szív, hús, máj), 6% nyúl (hús), 1% ásványi anyagok. 15% a színhús aránya.

Analitikai összetevők: fehérje 11%, zsírtartalom 5,6%, nyershamu 2,2%, nyersrost 0,5%, nedvesség 80%, kalcium 0,30%, foszfor 0,28%.

Adalékanyagok/kg: Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: D3-vitamin 200 NE, taurin 1500mg, jód (kalcium-jodát, vízmentes) 0,75mg, mangán (mangán(II)-szulfát, monohidrát) 3mg, cink (cink-szulfát, monohidrát) 15mg. *)

Etetési javaslat: a csomagoláson. Az adatok tájékoztató értékek. A tényleges tápanyagszükséglet fajtától, életkortól és aktivitástól függ. Kinyitás után hűtőszekrényben tárolandó. Az eledel etetésnél szobahőmérsékletű legyen.

Nyomokban egyéb összetevőket is tartalmazhat.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok