Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PREMIERE szárított lisztkukac 500g

PREMIERE szárított lisztkukac 500g

3 164 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1103822

Eleség vadon élő madarak számára, 500g. PREMIERE szárított Lisztkukac. Ideális kiegészítő eleség egész évben. A lisztkukac természetesen gazdag állati fehérjében és zsírban. Kíméletesen szárított.

Etetési javaslat: Ideális egyéb PREMIERE vadmadár-eleséghez keverve. Naponta, egész éven át. Legalkalmasabb napszak a kora reggel és a kora este. Összetétel: 100% szárított lisztkukac. Analitikai összetevők: fehérje 51,2%, zsírtartalom 23,8%.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok