Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Premiere Best Meat jutalomfalat kutyáknak, kacsa 90g

Premiere Best Meat jutalomfalat kutyáknak, kacsa 90g

849 Ft
LoadingBevásárlólistára

Kiszerelés

Íz

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

000000001002983002

A Best Meat Pure Meaties termékhez kizárólag a kacsa tiszta mellhúsát használjuk. A mellhúsból készült csíkok levegőn vannak szárítva. Színtiszta hús a színtiszta élvezetért! Kiegészítő eledel kutyák számára.

Etetési javaslat: A Pure Meaties-t ínyencfalatként vagy jutalomként adja az etetések közt. Mindig legyen készenlétben friss ivóvíz. Hűvös és száraz helyen tárolandó. A zacskót a kinyitás után jól zárja vissza. A termék különleges frissességének megőrzéséhez a csomagoláshoz mellékeltünk egy “dezoxidáló”-t. Ez a szer fogyasztásra nem alkalmas.

Összetétel: 100% filézett kacsahús, glicerin. Analitikai összetevők: fehérje 50%, zsírtartalom 2%, nyershamu 5%, nyersrost 0,2%, nedvesség 23%.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok