Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

PREMIERE BEST MEAT jutalomfalat kutyáknak – színhús csirke,kacsa, marha & nyúl 4x250g

PREMIERE BEST MEAT jutalomfalat kutyáknak – színhús csirke,kacsa, marha & nyúl 4x250g

6 299 Ft
LoadingBevásárlólistára

Íz

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

000000000001014537

Minőség-ígéretek: 100% színtiszta hús, levegőn szárítva. Mesterséges színezékek és aromák nélkül. Mesterséges tartósítószerek nélkül. Hozzáadott cukor nélkül. Állatorvosok közreműködésével kifejlesztve. Kiegészítő állateledel kutyáknak.                  

Összetétel: csirke: csirkehús (100%), kacsa: kacsahús (100%), marha: marhahús (100%), nyúl: nyúlhús (100%); glicerin.

Analitikai összetevők: (csirke/kacsa/marha/nyúl) fehérje 58%/58,8%/60,2%/59,1%, zsírtartalom 2%,1,6%,2,1%,2,2%, nyershamu 5%/4,3%/4,8%/4,5%, nyersrost 4,3%/3,8%/3,2%/3,8%, nedvesség 16%.

Etetési javaslat rágcsálnivalóként étkezések között. Az eledel mennyisége szükség szerint csökkenthető. Mindig adjon friss ivóvizet. Hűvös és száraz helyen tárolandó. A tasakot jól le kell zárni. A termék különleges frissességének megőrzéséhez a csomagoláshoz mellékeltünk egy dezoxidáló-t. Ez a szer fogyasztásra nem alkalmas.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok