Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Purina One szuper prémium cicaeledel akció!

2019. július 15.

Purina One szuper prémium cicaeledel akció!

Minden minitigris megérdemli, hogy egészségesen élhessen, az egészség pedig a helyes táplálkozásnál kezdődik.

A Purina One teljes értékű, szuperprémium száraz cicaeledeleit azért fejlesztették ki, hogy a cirmosok egészségesebbek lehessenek – nem csak most, hanem a jövőben is! Az eledel jótékony baktériumok mellett, tartalmazza mindazon tápanyagokat és Omega-6 zsírsavakat, amire egy cicának csak szüksége lehet. A Purina One kettős védelmi formulája egyszerre óvja a macskák szervezetét, valamint hozzájárul az egészséges bőr és szőrzet fenntartásához. A széles ízválasztéknak köszönhetően még a legnagyobb ínyencek is megtalálhatják a fogukra való falatokat!

Ráadásul most igazi nyári meglepetéssel készültünk a cicagazdik és kedvenceik számára! Látogasson el július 10. és 31. között bármely Fressnapf áruházba és lepje meg bársonytalpúját, hiszen bármely két, 750, vagy 800 g-os Purina One eledel vásárlása esetén a harmadikat ajándékba adjuk!

Megnézem a termékeket!