Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Az egészséges macska titka: Purina ONE

2018. november 15.

Az egészséges macska titka: Purina ONE

A megfelelő táplálkozás nem csak a gazdik, hanem a macskák esetében is nagyon fontos. Az egészséges életmód és a Purina ONE eleségei hozzájárulnak ahhoz, hogy minél több boldog pillanatot tudjon megosztani bundás barátjával most és a jövőben is.

A Purina ONE termékcsaládot táplálkozási szakértők segítségével alkották meg, ezáltal nagyszerű minőségű táplálást biztosít macskája számára. Ráadásul megóvja és láthatóan javíthatja cirmosa egészségi állapotát és jó közérzetét. Az eledelek tartalmazzák a szükséges tápanyagokat, fehérjéket, zsírokat, ásványi anyagokat és vitaminokat, amelyre cirmosának szüksége van a teljes és vidám élethez.

Egy állati ajánlattal készültünk a gazdik és kedvenceik számára! Nézzen be Fressnapf áruházaink egyikébe november 7. és 30. között, ugyanis a 800 g-os, 10 féle ízben elérhető Purina ONE macskaeledeleket 1099 Ft-ért kínáljuk cicusa számára. Sok szeretettel várjuk üzleteinkben! 🙂

Megnézem a termékeket!