Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Tegyünk jót természetesen!

2020. február 03.

Tegyünk jót természetesen!

A Fressnapfnál fontosnak tartjuk, hogy minden házikedvenc egészséges, finom és tápanyagban gazdag eledellel táplálkozhasson, valamint, hogy támogassuk azokat a szervezeteket, amelyek valamilyen formában állatokkal, vagy az állatokért dolgoznak. Ezúttal a Mancs a Kézben mentőkutyákat képző szervezet munkáját támogathatja Real Nature termékek vásárlásával.

A REAL NATURE eleségei organikus és táplálkozásélettani szempontból ideális összetevőket tartalmaznak, ezáltal biztosítják háziállata számára a nagyszerű közérzetet és megóvják őt az emésztési panaszoktól. Február 1. és 29. között minden egyes adománydobozos Real Nature kutya-, vagy macskaeledel megvásárlásakor a vételár 10%-t a Mancs a Kézben Egyesület részére adományozzuk

A Mancs a Kézben Egyesület küldetése, hogy minél több bajba jutott emberen segíthessen mentőkutyák segítségével, illetve megtanítsák a fiatalok számára az állatvédelem és a felelősségteljes kutyatartás fontosságát.