Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

REAL NATURE: természetesség, egyszerűség, egészség.

2019. január 10.

REAL NATURE: természetesség, egyszerűség, egészség.

Elérkezett egy újabb év, mely számos csodás pillanatot tartogat kedvenceinkkel. Ebből az örömteli alkalomból szeretnénk megköszönni és meglepni a Fressnapf lelkes és kitartó közösségét egy szívből jövő baráti ajánlattal.

Ha bundás pajtásainkról van szó, mi is lehetne fontosabb, minthogy egészséges és minőségi alapanyagokból készült eledelekkel kínáljuk őket? A REAL NATURE termékeivel ezt könnyedén megteheti.

A REAL NATURE eleségei organikus és táplálkozásélettani szempontból ideális összetevőket tartalmaznak, ezáltal biztosítják háziállata számára a nagyszerű közérzetet és megóvják őt az emésztési panaszoktól. Annak érdekében, hogy kedvence csakis a legjobbat kapja, a prémium minőségű tápok alapanyagait lelkiismeretesen választjuk ki és készítjük el.

A receptúrák nem tartalmaznak színezékeket, ízfokozókat, tartósítószereket, mesterséges anyagokat és hozzáadott cukrot sem. Ráadásul minden hozzávaló fel van tűntetve az eledeleken, így mindig pontosan tudja, mit eszik kis kedvence. Széles kínálatunkban biztosan Ön is megtalálja kutyusa vagy cicusa szükségleteihez és ízléséhez leginkább illő terméket.

A fantasztikus hírt azonban még nem is említettük! Lepje meg Ön is bundás barátját január 2. és 31. között, ugyanis új évi akciónk keretein belül a természetes REAL NATURE kutya- és cicaeledelek, snackek -10 % kedvezménnyel vásárolhatók meg. Látogasson el Ön is áruházunkba, és válogasson az ínycsiklandó finomságaink közül! 🙂

Megnézem a termékeket!