Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Real Nature Natur réti széna 1kg

Real Nature Natur réti széna 1kg

2 599 Ft

Megnézem a Webshopon!


LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1080659

A Real Nature Prémium-„Echinacea” réti széna törpenyulak és rágcsálók számára számos kiváló minőségű, kezeletlen, káros anyagoktól mentes fűfélét, virágzatot, fűszernövényeket és egy extra adag echinaceát tartalmaz, ez utóbbi kasvirág néven is ismert gyógynövény. Az érett növények nagy fajtagazdagságát garantálja a kímélő művelés és az optimális időpontban történő kaszálás az észak-német alföldön található „Weseraue” természetvédelmi területen.

Kímélő szárítás: A fontos vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek és nyersrostok magas tápértékét, a természetes ízt és a kellemes szénaillatot a kímélő, csupán a nap és a szél erejével történő szárítás biztosítja. Ebből származik a szénánk természetes világos zöld színe. A bio-jelzés azon termékeken található, amelyek eleget tesznek az ökológiai földművelés szigorú követelményeinek. Légáteresztő papírtasak burkolja a pormentes Real Nature „Echinacea” Prémium Réti szénánkat. Finom fűfélék és növényi részek, valamint hosszú erős szálú szárak gondos kézi csomagolásban – különösen könnyen kivehetők.

Garantáljuk az alábbiakat: A szénánk mentes minden mesterséges adaléktól, mint pl. műtrágyától (többek között nitrogéntől) és permetezőszerektől, ezért különösen könnyen emészthető. A legmagasabb minőségi követelményeket támasztjuk a válogatott összetevőkkel szemben, valamint a teljes óvatos betakarítási és gyártási folyamattal szemben.

Keveréktakarmány törpenyulak és rágcsálók számára.

Összetétel: 95% bio réti széna*, 5% bio echinacea*.

Analitikai összetevők: fehérje 8,0%, zsírtartalom 1,1%, nyershamu 9,5%, nyersrost 26,1%. (A közölt értékek a természetes termékekre jellemző módon eltérést mutathatnak.)

*a feldolgozott mezőgazdasági termények 100%- ban ellenőrzött biotermesztésből származnak. A Real Nature „Echinacea” Prémium Réti szénának állandóan és elegendő mennyiségben kell rendelkezésre állnia minden törpenyúl és rágcsáló részére.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok