Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Real Nature Paté tálka adult Multipack 4x100g

Real Nature Paté tálka adult Multipack 4x100g

1 299 Ft
LoadingBevásárlólistára

Kiszerelés

Íz

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1002803003

Teljes értékű eledel kifejlett macskák számára kb. 13 hónapos kortól. A tényleges tápanyagszükséglet fajtától, életkortól és aktivitástól függ. Kinyitás után hűvös helyen tárolandó. Az eledel etetésnél szobahőmérsékletű legyen. Nyomokban egyéb összetevőket is tartalmazhat.

Vadnyúl és Baromfi.

Összetétel: 33% vadnyúl (hús, máj), 30,5% ivóvíz, 35% csirke (szív, zúza, máj), 8% kacsaszív, 2% rizs, 1% ásványi anyagok, 0,5% lenolaj.

Analitikai összetevők: 10% fehérje, 6,2% zsírtartalom, 2,1% nyershamu, 0,4% nyersrost, 80% nedvesség.

Csirke és marha.

Összetétel: csirke (hús, szív, zúza, máj), 33% marha (tüdő, máj, hús, szív), 30,5% ivóvíz, 2% teljes kiőrlésű tészta, 1% ásványi anyagok, 0,5% búzacsíraolaj.

Analitikai összetevők: 10,4% fehérje, 5,9% zsírtartalom, 1,9% nyershamu, 0,5% nyersrost, 80% nedvesség.

Adalékanyagok/kg: tápértékekkel rendelkező adalékanyagok: 200 NE D3 vitamin, 1500mg taurin, 0,75mg jód (kálcium-jodát, vízmentes), 3mg mangán (mangán(II)-szulfát, monohidrát), 15mg cink (cink-szulfát, monohidrát).

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok