Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Real Nature Wilderness kenguru snack 150g

Real Nature Wilderness kenguru snack 150g

3 199 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1234322

Ízletes, levegőn szárított kenguru színhús. 100%-ban kenguruból, hozzáadott gabonafélék nélkül – ideális összeférhetetlenség esetén. Hozzáadott mesterséges tartósítószerek, színezékek és ízesítők nélkül. Fajtának megfelelő rágcsálnivaló étkezések között. Állateledel-alapanyag 6 hónaposnál idősebb fiatal, valamint kifejlett kutyák számára.

Összetétel: 100% kenguruhús.

Analitikai összetevők: fehérje 77,04%, zsírtartalom 18,46%.

Etetési javaslat: csemegeként, a fő eledel kiegészítésére. A fő eledel mennyisége szükség szerint csökkenthető. Nem alkalmas önálló eledelként.

A közölt értékek a természetes termékekre jellemző módon eltérést mutathatnak. Nyomokban egyéb összetevőket is tartalmazhat.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok