Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Real Nature Wilderness senior csirke&laza 12kg

Real Nature Wilderness senior csirke&laza 12kg

17 999 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1083998009

A TRUE COUNTRY SENIOR Csirke Lazaccal & Heringgel teljes értékű eledel bármilyen fajtájú és termetű idősebb kutya számára). A szárazeledel kifejezetten a megváltozott táplálkozásélettani szükségletek kielégítésére készült, 6-8 éves életkortól adandó (a kutya termetétől függően).

– A farkasősök táplálkozásához hasonló étrend.
– Magas hústartalom.
– Gyümölcs, zöldség és további értékes összetevők.
– Gabonaféléktől mentes receptúra.
– Természetes összetevők, kiegészítve táplálkozásélettani szempontból értékes vitaminokkal és ásványi anyagokkal – hozzáadott mesterséges tartósítószerek, színezékek és ízfokozók nélkül.
– A kutya életszakaszaihoz igazítva (JUNIOR/ADULT/SENIOR)

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok