Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Real Nature Wilderness snack agancs S

Real Nature Wilderness snack agancs S

3 199 Ft
LoadingBevásárlólistára

Kiszerelés

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1246990

Gímszarvas agancs. Rőtvad levett agancsából, természetes, ideális rágcsálnivaló a kutya játékösztönének kielégítésére az EU-ból. Segíti a fogak tisztítását. Hozzáadott színezékek és tartósítószerek nélkül. Eledel-alapanyag legfeljebb 12 kg-os kutyák számára. A közölt értékek a természetes termékekre jellemző módon eltérést mutathatnak. Rágcsálás közben ajánlott a felügyelet. Hűvös és száraz helyen tárolandó.

Összetétele: 100% gímszarvas agancs.

Analitikai összetevők: 37,87% fehérje, 0,23% zsírtartalom, 52,2% nyershamu, 0,56% nyersrost, 20,3% kalcium, 10,7% foszfor, 0,5% nátrium, 0,44% magnézium, 0,04% kálium, 0,007% vas.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok