Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Real Nature Wilderness snack lazac Glacier 35g

Real Nature Wilderness snack lazac Glacier 35g

899 Ft

További termékek a Webshopon


LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1236888

Vadlazac Rudacskák- A haltartalom 100%-ban kíméletesen szárított alaszkai vadlazac. Az esszenciális omega-3 zsírsavak segíthetik a bőr és szőrzet egészségét. Kiegészítő takarmány kifejlett macskák számára. MSC-tanúsítvánnyal rendelkező, fenntartható halászat.

Összetétel: alaszkai vadlazac 94,5%, glicerin 5,4%.

Analitikai összetevők: fehérje 58%, zsírtartalom 7%, nyershamu 3,4%, nyersrost 0,1%, nedvesség 25%, Omega-3 zsírsavak 4,9%.

Technológiai adalékanyagok: antioxidánsok.

Nyomokban egyéb összetevőket is tartalmazhat.

Etetési javaslat: csemegeként, a fő eledel kiegészítésére. A fő eledel mennyisége szükség szerint csökkenthető. Nem alkalmas önálló eledelként. Etetés közben ajánlatos a felügyelet. Mindig adjon friss ivóvizet.

A tasakban levő „oxigénelnyelő” a termék frissen tartására szolgál, fogyasztásra alkalmatlan.

A közölt értékek a természetes termékekre jellemző módon eltérést mutathatnak.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok