Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MORE FOR RODENT állvány Colosseu 160x72x40cm

MORE FOR RODENT állvány Colosseu 160x72x40cm

28 999 Ft

Megnézem a Webshopon!


LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1008291

MORE FOR Pets Colosseum ketrechez tartozó állvány. Az állványnak 4 kereke van, melyekkel kényelmes és könnyű mozgatást biztosít a ketrecnek. A kerekek közül kettő rögzítőfék. Az állvány elegendő helyet biztosít az olyan tartozékoknak, mint pl az eledelek. A megnövelt terület megkönnyíti a ketrechez tartozó dolgok tisztítását. A MORE FOR ketrecállvány kb. 26 cm-el növeli a ketrec magasságát. Anyaga: fém.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok