Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

MORE FOR RODENT nyúlketrec 160cm

MORE FOR RODENT nyúlketrec 160cm

42 199 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1008290

Komfortos és tágas tér rágcsálójának. A MORE FOR Pets Colosseum ketrec megfelel a fajtának megfelelő állattartás magas szintű igényeinek. Nagy és tágas, komfort- és szabadságérzetet biztosít. Korhű dizájnjának köszönhetően minden térbe remekül illeszkedik. A nagy ajtó lehetővé teszi a ketrecben való egyszerű intézkedést. Egyszerűen és gyorsan takarítható köszönhetően a speciális cink- és nehézfémmentes bevonatnak. Kiegészíthető kerekes állvánnyal. Anyaga: műanyag és fém.

Méret: 160x80x58 cm

A kép csak illusztráció.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok