Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Rólunk

Nemcsak értjük. Szeretjük is!

Magyarországon 2002 óta vagyunk jelen, azóta igyekszünk minél több időt arra fordítani, hogy megismerjük vásárlóinkat, felmérjük igényeiket. Tapasztalataink alapján a hazai gazdik három szempontot tartanak kiemelten fontosnak: a minőségi termékek széles választékát, a kedvező árakat és a szakértői, gondos odafigyelést és segítséget vásárlásaik során.

Az ismert márkákon túlmenően erősségünk a „sajátmárkás” Fressnapf-termékek színes palettája: az alacsony árfekvéstől a szuperprémium kategóriáig mindent megtalál.

Munkatársaink kiválasztásánál ezért elsődleges szempont a vevőközpontúság és az állatbarát szemlélet mellett a szakértelem. Csak így, az ő segítségükkel valósítható meg a cél, amiért dolgozunk: egészséges, életvidám házi kedvencek és elégedett, tudatos gazdik!

Ma már 51 áruházban várjuk látogatóinkat országszerte, a fővárosban és vidéken egyaránt. Magyarországi viszonylatban a legszélesebb árukínálat mellett további szolgáltatásokkal könnyítjük meg a gazdik mindennapjait: 2 fővárosi XXL üzletünkben kisállat kozmetika és kutyaiskola is található. De nem csak személyesen, hanem digitálisan is segítünk: online felületeinken állatorvosunk és kutyatrénerünk áll a tanácsra várók rendelkezésére.

2020. március 01-től Kisgergely Dániel a Fressnapf Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.