Új vagy még itt? Regisztrálj hírlevelünkre és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Rólunk

A Fressnapf Európa vezető állateledel és -felszerelés áruházláncaként 2002-ben nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt Magyarországon. A nemzetközi Fressnapf Csoport első üzlete 1990-ben nyílt meg a németországi Erkelenz városában, és mára már 11 országban több mint 1800 Fressnapf/Maxi Zoo üzlet várja a gazdikat!

Amellett, hogy minden lehetséges módon – így prémium termékekkel, szakértő munkatársakkal és különleges szolgáltatásokkal – elhivatottan igyekszünk a kisállattartók életét megkönnyíteni, Európa-szerte nagy hangsúlyt fektetünk a kisállatokkal foglalkozó, vagy épp velük dolgozó civil szervezetek és projektek támogatására is.

A „Boldogabb kedvencek. Boldogabb emberek.” („Happier Pets. Happier People.”) vízióval egy vevőközpontú kiskereskedelmi vállalatként működünk, mely egy olyan ökoszisztémát – egy minden tekintetben gondtalan világot – igyekszik teremteni az emberek és háziállatok számára, melynek központjában a kis kedvenceink és a róluk való gondoskodás áll.

Minőségi termékek széles választékával és kedvező árakkal várjuk vásárlóinkat. Az ismert márkákon túlmenően exkluzív termékeink színes palettája is elérhető áruházainkban és webáruházunkban, az alacsony árfekvéstől a szuperprémium kategóriáig minden vásárlónk megtalálhatja a számára ideális terméket.

A Fressnapf Csoport több mint 50 nemzetiséget felölelő 15 000+ alkalmazottja nap mint nap azon dolgozik, hogy összekösse az állatbarátokat, valamint megkönnyítse, jobbá és boldogabbá tegye a háziállatok és az emberek közötti kapcsolatot. Munkatársaink kiválasztásánál elsődleges szempont a vevőközpontúság, és az állatbarát szemlélet mellett a szakértelem, hogy a gazdiknak és kedvenceinknek teljeskörű szolgáltatást nyújthassunk.

Ma már 55+ áruházban várjuk látogatóinkat országszerte, a fővárosban és vidéken egyaránt. 2 fővárosi XXL üzletünkben kisállat-kozmetika is található. De nemcsak személyesen, hanem digitálisan is állunk az állatbarátok rendelkezésére: webáruházunkban 130+ márkával és folyamatosan bővülő termékválasztékkal, online felületeinken pedig izgalmas és hasznos szakértői tartalmakkal várjuk a gazdikat és a tanácsra váró érdeklődőket.

2020. március 01-től Kisgergely Dániel a Fressnapf Hungária Kft. ügyvezető igazgatója.