PetBalance kutyáknak

A kutyusoknak is szembe kell nézniük a koruk és alkatuk adta kihívásokkal és életszakaszokkal. Ilyenkor extra törődést igényelnek, kiegészítő tápanyag-ellátásra van szükségük. A PetBalance termékei segítenek megtalálni a helyes egyensúlyt, valamint általánosságban fokozzák kedvence vitalitását.

1_PETBALANCE_osszes_termek_gomb
  • PetBalance Mobilitás – Csontok – Ízületek Az idősödő és a fokozottan igénybe vett, sportosabb kutyusoknak egyaránt szükségük van arra, hogy csontjaikra és ízületeikre odafigyeljünk. A fehérjében gazdag, önállóan és más eledellel együtt is fogyasztható tabletta és pehely nemcsak erősíti kedvenceinket, hanem a korral járó problémákat is időben megelőzi. Maradjanak mindig mozgásban!
  • PetBalance Gyomor – Bél – Húgyutak Négylábú barátaink nem csupán bizonyos ételekre lehetnek érzékenyek, hanem olykor egyes belső szerveik is külön odafigyelést igényelnek. A veseproblémákra kiválóan alkalmasak a Fitt vese cseppek, melyek átöblítik a veséket, valamint a kellemetlen bélférgeket is hatékonyan megelőzhetjük tabletta segítségével, amely a kúrát magát nem helyettesíti.
  • PetBalance Junior Négylábú kedvenceink különleges bánásmódot érdemelnek, akár éppen most születtek meg, vagy még most ismerkednek a környezetükkel, akár ők voltak azok a gondos anyakutyák, akik világra segítették kicsinyeiket. A Kölyökerő tablettával a kis kutyust is segíti a fejlődésben, az anyák szervezetét pedig a tejkiválasztásban támogatja.
  • PetBalance Vitalitás – Erősítés Egységben, és persze az egészségben az erő! Bizonyos életszakaszokban kedvenceink már kevésbé ugribugri természetűek, így például a szívük működése nem a régi, vagy pedig egyszerűen kedvetlenebbnek tűnnek a szokásosnál. A PetBalance hallgat kutyusa szívére! Különleges, kedvencei számára kitalált csukamájolajat és zöldfűszerolajat is fejlesztettünk, hogy gördülékenyebbek legyenek a mindennapok.
  • PetBalance Fogak – Légzés Táplálék-kiegészítők segítségével is tehet kutyusa fogainak és légzésének egészségéért! A Plakkmentes a foglepedéket távolítja el, valamint a fogszuvasodás ellen véd hatékonyan, a Légzés+ szirup pedig nemcsak megkönnyíti a légzést, hanem a szervezetet általában véve is erősíti.
Rendezés:
Elemen tál

Üres a tál,
nincs benne egy termék sem. :(

Fressnapf Klub
Szeretni fogja

Ingyenes tagság, garantált
boldogság Önnek és kedvencének is!

Regisztráljon folyamatos akciókért,


kedvezményekért és nyereményekért!

Fressnapf Klub Dog & Cat

5 jó ok, hogy miért jó Fressnapf Klubtagnak lenni

  • Kedvezmények első kézből
  • Tippek, tanácsok, limitált kiadványok
  • Extra meglepetések
  • Személyre szabott akciók   
  • Minden hónapban nyeremény