Real Nature kisemlősöknek

Prémium minőség a legtermészetesebben. A Real Nature egészséges, kiváló alapanyagokat tartalmaz, hogy legkisebb barátaink gondosan összeállított, szükségleteikhez igazodó eledelt fogyasszanak nap mint nap. Természetes nyersanyagokból készül, nem tartalmaz mesterséges tartósítószereket, színezékeket és ízfokozókat, csak az állat igényeinek megfelelő összetevőket.

1_REAL_NATURE_osszes_termek_gomb
  • Real Nature Mono-pellet A hidegsajtolási eljárással készülő táplálék ideális törpenyulak, tengerimalacok, csincsillák és deguk számára. A speciális készítésnek köszönhetően a természetes tápérték megmarad, a pellet-forma miatt pedig a kisállat nem válogatja ki az eleség egyes összetevőit, így az minden szükséges tápanyagot biztosít kedvencének.
  • Real Nature Müzli Mix A Hazai Müzli Mix 100%-ban természetes eledel, melyet táplálkozási szakértők a kis energiabombák szükségleteinek megfelelően alakítottak ki. Gondosan összeválogatott alapanyagokból készülő, komplex tápértékkel rendelkező eledelek megfelelő tápértékkel, legalább 30 összetevőből. Törpehörcsögök, hörcsögök, egerek, futógerek és patkányok számára tökéletes választás a mindennapi etetéshez.
  • Real Nature Széna Frissen betakarított bio-eledel törpenyulak és rágcsálók számára. Értékes fűfélékből, gyógynövényekből és virágzatból áll össze, így változatos és egészséges mindennapi táplálék. Valamennyi összetevő észak-német természetvédelmi területről, a Weser-berekből származik, ráadásul még a takarmány csomagolása is kiváló minőségű, lélegző újrapapírból készül, így megőrződnek a fontos vitaminok, ízek és illatok. A Prémium Réti Széna mellett az élénk színű, optimális időpontban betakarított és kímélő, kemencés szárítással készülő Zöld Természet Prémium Réti Széna is ideális választás az apró négylábúaknak.
  • Real Nature Természetes Ropi 100%-ban természetes alapanyagokból készülő kiegészítő eledel, mert kis barátainknak is jár a változatosság! A hat különböző ízesítéssel kapható falatok kímélő hidegsajtolási eljárással készülnek a tápanyagok és az íz megőrzésének érdekében. Gabonaféléktől mentesek, így csökkentik az emésztési problémák lehetőségét és elősegítik a folyamatos rágcsálást.

Tudjon meg többet a REAL NATURE-ről!

Rendezés:
Elemen tál

Üres a tál,
nincs benne egy termék sem. :(

Fressnapf Klub
Szeretni fogja

Ingyenes tagság, garantált
boldogság Önnek és kedvencének is!

Regisztráljon folyamatos akciókért,


kedvezményekért és nyereményekért!

Fressnapf Klub Dog & Cat

5 jó ok, hogy miért jó Fressnapf Klubtagnak lenni

  • Kedvezmények első kézből
  • Tippek, tanácsok, limitált kiadványok
  • Extra meglepetések
  • Személyre szabott akciók   
  • Minden hónapban nyeremény