Real Nature Wilderness cicáknak

A természetesen egészséges falatokkal kedvence a szükségleteinek legmegfelelőbb táplálékot kaphatja nap mint nap. A magas állati eredetű fehérjetartalom és a gabonaféléktől mentes növényi kiegészítők, valamint a gondosan kidolgozott receptúra garancia a kis szobatigrisek igényeihez igazodó táplálásra.

1_REAL_NATURE_osszes_termek_gomb
  • Real Nature Wilderness szárazeledel Igazán természetes! Prémium minőségű, magas hústartalmú eledelek kedvenc szobatigriseinknek. A ropogós krokettek 70% fölötti hústartalmának, valamint a kiegészítő gyümölcsöknek, zöldségeknek és zöldfűszereknek köszönhetően tökéletes a mindennapi tápláláshoz. True Country (kölyök, felnőtt és senior) a vidék utánozhatatlan ízével, Fresh Water friss lazaccal és Wild Savannah vaddisznóval az otthoni vadmacskáknak.
  • Real Nature Wilderness nedves eledel Szaftos és ízletes. A Real Nature Wilderness nedves eledelek tökéletesek a vegyes tápláláshoz, ráadásul kiemelkedően magas, 90% fölötti hústartalmukkal természetesen finom vacsorát jelentenek a minitigrisek számára. Olyan különleges állati eredetű fehérjéket tartalmaz, mint a lazac-, kacsa- vagy vaddisznóhús, az újdonságok között pedig alpesi marha és tengeri rák is szerepel. Kölyök, felnőtt és senior változatban is kapható.

Tudjon meg többet a REAL NATURE-ről!

Rendezés:
Elemen tál

Üres a tál,
nincs benne egy termék sem. :(

Fressnapf Klub
Szeretni fogja

Ingyenes tagság, garantált
boldogság Önnek és kedvencének is!

Regisztráljon folyamatos akciókért,


kedvezményekért és nyereményekért!

Fressnapf Klub Dog & Cat

5 jó ok, hogy miért jó Fressnapf Klubtagnak lenni

  • Kedvezmények első kézből
  • Tippek, tanácsok, limitált kiadványok
  • Extra meglepetések
  • Személyre szabott akciók   
  • Minden hónapban nyeremény