Real Nature Wilderness kutyáknak

Minden kutyában ott lakozik a farkas, legyen bármilyen aprócska is. A szelíd kedvenc és vad őse szükségletei pedig nagyon hasonlóak: minél több fehérje és minél kevesebb szénhidrát az ideális. A Real Nature Wilderness receptúrájánál ezért a hangsúly a húsokon és a kiegészítő egészséges növényi tápanyagokon van, a gabonaféléket pedig a nedves- és a szárazeledel is mellőzi. Kétféle változata miatt tökéletes megoldás a vegyes tápláláshoz.

1_REAL_NATURE_osszes_termek_gomb
  • Real Nature Wilderness szárazeledel Kövesse kutyája ősének eredeti táplálkozását! Bármilyen méretű vagy fajtájú is négylábú barátja, szervezetének elsősorban húsra van szüksége. A Real Nature Wilderness szárazeledelek 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek, a krokettek hústartalma 70% fölötti, ami az aminosavak fő forrása, ezért különösen fontos a mennyisége és a minősége is. Gabonafélék helyett könnyen emészthető burgonyát tartalmaz, illetve 30%-ban gyümölcsöt, zöldséget és zöldfűszereket. Kölyök, felnőtt és senior változatban kapható, csirkés és halas ízvilágával négylábúja kedvence lesz!
  • Real Nature Wilderness nedves eledel A változatosság nem csak gyönyörködtet, de táplál is! A Real Nature Wilderness nedves eledelek tökéletes kiegészítői a kroketteknek, ráadásul hústartalmuk még a száraztápénál is magasabb, 95%-os. A kiegészítő gyümölcsök és zöldségek gondosan válogatva, az állat igényeinek legmegfelelőbb fajtákból kerülnek ki, úgy mint a vörösáfonya vagy az édeskömény. A szárazeledellel azonos változatokban is kapható, de olyan izgalmas húsokkal is választható, mint a marha kenguruval vagy a vaddisznó szarvassal. Kölyöktápként a kisfarkasoknak, felnőtt változatban pedig a kifejlett hűséges barátoknak kínálható.
  • Real Nature kisemlősöknek Prémium minőség a legtermészetesebben. A Real Nature egészséges, kiváló alapanyagokat tartalmaz, hogy legkisebb barátaink gondosan összeállított, szükségleteikhez igazodó eledelt fogyasszanak nap mint nap. 100%-ban természetes nyersanyagokból készül, nem tartalmaz mesterséges tartósítószereket, színezékeket és ízfokozókat, csak az állat igényeinek megfelelő összetevőket.

Tudjon meg többet a REAL NATURE-ről!

Rendezés:
Elemen tál

Üres a tál,
nincs benne egy termék sem. :(

Fressnapf Klub
Szeretni fogja

Ingyenes tagság, garantált
boldogság Önnek és kedvencének is!

Regisztráljon folyamatos akciókért,


kedvezményekért és nyereményekért!

Fressnapf Klub Dog & Cat

5 jó ok, hogy miért jó Fressnapf Klubtagnak lenni

  • Kedvezmények első kézből
  • Tippek, tanácsok, limitált kiadványok
  • Extra meglepetések
  • Személyre szabott akciók   
  • Minden hónapban nyeremény