Select Gold cicáknak

A megbízható minőség aranyat ér. A SELECT GOLD-eledelek alapanyagainak kiválasztásánál kedvence egyedi igényeit vettük figyelembe, hogy az állat korának, testméretének és életformájának legmegfelelőbb eledeleket alkothassuk meg. Válogatott összetevők, ízletes falatok – kutyáknak és cicáknak egyaránt ideális választás.

1_SELECT_GOLD_osszes_termek_gomb
  • SELECT GOLD speciális igényekhez A cicatulajdonosok sokszor még nehezebb helyzetben vannak válogatós kedvenceik miatt. A SELECT GOLD kilenc különböző prémium minőségű eledelt kínál bársonytalpúak számára, hogy minden gazdi kiválaszthassa a macskája számára ideális tápot. Miért ajánljuk cicája táplálásához a SELECT GOLD-ot? Mert összetevői révén hozzájárul a szőrcsomóképződés és a fogkőképződés mérsékléséhez, kiemelkedő hústartalmával pedig a szükségletekhez igazodik.
  • SELECT GOLD fajtaspecifikus megoldások A különleges megjelenés speciális étkezési igényekkel jár együtt. Állatorvosok és táplálkozástudományi szakemberek megalkották a Main Coon és a Perzsa-fajták számára azokat a különleges nedves- és szárazeledeleket, amelyek minden részletükben a fajták szükségleteihez igazodnak. Legyen a bársonytalpú szelíd óriás vagy fenséges, puha minitigris, a számára kifejlesztett eledel a kedvére lesz!
  • SELECT GOLD életmódhoz alkalmazkodva Ahány cica, annyi egyéniség, és ez nem csak jellemükre, hanem életmódjukra is igaz. A szobatigrisek kiegyensúlyozott táplálásához az optimalizált zsír- és energiatartalmú Indoor-falatokat, a környék kalandorainak pedig a megnövelt fehérjetartalmú, antioxidánsokat tartalmazó Outdoor-eledeleket ajánljuk.
  • SELECT GOLD finomságok a mindennapokra Gondoskodunk róla, hogy cicája tálkájába minden nap finom és egészséges falatok kerüljenek! A megfelelő táplálás kölyökkortól létfontosságú, ezért a Kitten-eledelek megnövelt vitamin- és ásványianyag-tartalommal óvják a minitigriseket. A Classic Fit egyszerű de nagyszerű ötlet a mindennapokra, mérsékli a bakteriális plakk-képződést és a szőrcsomóképződést. Az igazi kis gourmet-k számára az Acceptance receptúrája kínál krokett formájú finomságokat nap mint nap.
Rendezés:
Elemen tál

Üres a tál,
nincs benne egy termék sem. :(

Fressnapf Klub
Szeretni fogja

Ingyenes tagság, garantált
boldogság Önnek és kedvencének is!

Regisztráljon folyamatos akciókért,


kedvezményekért és nyereményekért!

Fressnapf Klub Dog & Cat

5 jó ok, hogy miért jó Fressnapf Klubtagnak lenni

  • Kedvezmények első kézből
  • Tippek, tanácsok, limitált kiadványok
  • Extra meglepetések
  • Személyre szabott akciók   
  • Minden hónapban nyeremény