1st

A Cserhát Mentőkutyás, Különleges Mentő és Önkéntes Tűzoltó Közhasznú Egyesület 2010-ben alakult meg azzal a céllal, hogy olyan speciális, önkéntes mentőkutyás szolgálatot lásson el, amely képes különleges körülmények között is szakszerű segítséget nyújtani a mentést igénylő helyzetekben, nehezen megközelíthető erdős területeken eltűnt, bajba jutott személyeknek: mentőkutyáink segítségével az elmúlt években több alkalommal is emberéleteket mentettünk.

Célunk az, hogy a megszerzett tapasztalatot, tudást, képzettséget és a mentőkutyák iránti elhivatottságot kamatoztathassuk, és tovább adhassuk a fiatal nemzedéknek.

További információ
2nd

A kutyák és más házi állatok hozzásegíthetik az embereket életminőségük javításához, egészségük helyreállításához. A terápiás kutyák alkalmazása jótékonyan hat a gyermekek fejlődésére.

2011 óta vizsgázott kutya-felvezető párosaink rendszeresen tartanak pedagógusokkal együttműködve fejlesztő órákat speciális iskolákban, segítjük kisiskolások tanulását, egészséges és beteg gyermekeknek tartunk kutyás foglalkozásokat, kórházi betegek gyógyulását segítjük, emellett idősek napjait próbáljuk szebbé tenni.

Közhasznú alapítványunk kiemelt célja kiterjeszteni és minél több emberhez eljuttatni a kutyás terápiát.

További információ

Figyelem!

A szavazás funkció használata során a program cookie-t helyez el számítógépén, melynek részletes szabályait a Segítő Kéz Kampány Promóciós Szabályzata tartalmazza itt.

3rd

A Baptista Szeretetszolgálat Tisztelet a Hősöknek! programjának célja, hogy erősítse a tisztelet, megbecsülés kultúráját a katonák, rendőrök, katasztrófavédők és mentők áldozatos munkája iránt, akik nem ritkán az életüket kockáztatják a közfeladatok ellátásáért és a haza szolgálatáért belföldön, a határainknál és külföldön egyaránt. A segélyszervezet – e programjának legújabb, „Állati Álmok” elnevezésű kampánya keretében – az országhatárokon szolgáló, valamint a katasztrófák után bevetett, túlélőket kutató mentő és kereső kutyusok támogatását tűzte ki célul.

Segítse hűséges négylábú társainkat!

További információ
Segítő Kéz Kampány Promóciós Szabályzata