Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Segítsük együtt a Doktor Mancsok Alapítvány munkáját!

Összefogás az állatokért

2019. október 07.

Segítsük együtt a Doktor Mancsok Alapítvány munkáját!

A barátság: törődés – ezt a Fressnapf kitartó közössége már többször is bizonyította, és most újra itt a lehetőség, hogy közösen támogassunk egy jó ügyet. Számunkra nagyon fontos, hogy kedvenceink mindig a legjobbat kapják csakúgy, mint azok az állatok, amik nap mint nap teljes odaadással segítik a sérült, fogyatékkal élő gyermekeket, felnőtteket és időseket. Most Ön is támogathatja a Doktor Mancsok Alapítvány munkáját a Fressnapf barátságkarkötők megvásárlásával!

A Doktor Mancsok Alapítvány célja, hogy terápiás kutyáikkal minél több oktatási és szociális intézménybe eljussanak, ahol segítségükkel hozzájárulhatnak a sérült, fogyatékkal élő valamint az egészséges gyermekek, felnőttek és idősek fejlesztéséhez, gyógyításához, életminőségük javításához. Szeretnék az állatasszisztált terápiát népszerűsíteni, és részt venni a minél szélesebb körben való elterjesztésében, valamint pozitív hatásait minél több emberhez eljuttatni.

Látogasson el áruházaink egyikébe és szerezze be a Fressnapf barátság karkötőket, amelyek megvásárlásával darabonként 500 Ft-tal támogatja az alapítvány munkáját és a terápiás kutyáit.

Fogjunk össze ismét az állatokért, viselje a karkötőt támogatása jeléül! A karkötőket keresse október 1-től a Fressnapfban!

Segítségüket a Fressnapf csapata, az alapítvány, a terápiás kutyák és az alapítvány dolgozói nevében is előre köszönjük!