Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Szép napot!
Kinti-benti cicámnak minden hónapban rendszeresen Frontline (legtöbbször sima Frontline, sok-sok bolha esetén Combo) spot-on cseppet adok. Ennek ellenére, bár bolhái egyáltalán nincsenek, de amióta kitavaszodott, minden nap kullanccsal jön haza. Mivel naponta átnézzük a szőrét, ezért legtöbbször még elkapjuk a kis mocskot amíg fel-le sétál a szőrében vagy éppen csak elkezdett vért szívni, ám aggaszt, hogy rendszeres kezelés mellett is meg tud telepedni benne.
Váltsak gyógyszert? Ön mit ajánlana?
Köszönöm a válaszát!

2018.04.04

Állatorvos

Egyik készítmény sem ígér és nyújt 100%-os védelmet. A termékek többsége azt tűzi ki célul, hogy a kullancs által terjesztett fertőző betegségek beoltási ideje előtt elpusztuljanak a paraziták. Sok esetben befúródott, de elpusztult kullancsot találunk az állatokban, amelyeken látszik, hogy még nem szívtak vért. Ez annak a jele, hogy a termék működik. A cseppek és nyakörvek a szőrzetben sétáló kullancsokat általában még nem pusztítják el. Nem mindenkinek válik be minden termék. kipróbálhat mást is, például: Bravecto spot on, Broadline spot on, Foresto nyakörv.

Vissza a kérdésekhez