Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

szép napot kívánok azzal a kéréssel fordulnék önhöz hogy 2 és fél hete fialt a York-im amiből lett kettő csöppség viszont most meg vagyok ijedve mert az egyik kicsi nagyon sárgát kakál már második napja hívtam az orvosomat ő azt mondta hogy ez rendben van ilyenek kell leni a kicsi székletének ,másik dolog ahogy észre vettem az anya kutyának nincs elég teje szerintem mert nem nagyon alkarja szoptatni a kicsiket kétségbe vagyok esve hogy mit tegyek ehhez szeretném a segítségét kérni amit előre köszönök

2014.11.09

Állatorvos

Az anyatejes széklet valóban sárga. Ha a két kölyök széklete jelentősen eltér egymástól, akkor mutassa meg állatorvosának a bélsarat és úgy kérjen Tőle tanácsot. Azt, hogy a szukának van-e elég teje, a kölykök viselkedéséből tudhatja. Ha a kicsik elégedetten sokat szopnak, majd alszanak és rendesen gyarapodnak, akkor biztosan nincsen baj. Ha a kölykök, nyugtalanok, sokat sírnak, állandóan szopni akarnak, de szopás után sem nyugszanak meg, akkor valószínűleg nincsen elég tej. Ilyenkor kutyatejpótló tápszert kell vásárolni és azt adni a kicsiknek, kiegészítésként az anyatej mellé. Ilyen tápszer kapható állatorvosoknál vagy állatpatikákban. Fontos, hogy semmiképpen ne adjon a kölyköknek tehéntejet, mert annak összetétele nem megfelelő a kutyakölykök számára.

Vissza a kérdésekhez