Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Szeretetből jeles! Jutalomfalat akció a Fressnapfnál

Lepd meg kedvencedet!

2018. november 30.

Szeretetből jeles! Jutalomfalat akció a Fressnapfnál

Kedvenceink minden nap megérdemlik a kényeztetést! Jutalmazzuk meg őket fenséges csemegékkel, és mutassuk meg nekik, hogy milyen sokat jelentenek számunkra. A Dreamies és Pedigree jutalomfalatokkal ráadásul pénztárcabarát áron ajándékozhatja meg háziállatát.

A ropogós, ízletesen töltött Dreamies snackek különböző ízekben kaphatóak, ráadásul egyenként csak 2 kalóriát tartalmaznak, így lelkiismeret-furdalás nélkül kényeztetheti minitigrisét. A praktikus, visszazárható csomagolásnak köszönhetően pedig mindig friss marad.

A Pedigree jutalomfalatok kiváló időtöltést jelentenek kutyáink számára, a gazdiknak pedig remek jutalmazási lehetőséget biztosítanak. A pálcikák ráadásul alacsony zsírtartalmúak, hozzáadott cukor, mesterséges színezékanyag és aroma nélkül készülnek.

A legállatibb hírt még nem is említettük! December 1. és 31. között érdemes ellátogatni a Fressnapfba, ugyanis a Dreamies és Pedigree jutalomfalatokat 20%-kal kedvezőbb áron kínáljuk macskák és kutyák számára. Sok szeretettel várjuk Ön is áruházainkban! 🙂

Megnézem a termékeket!