Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Sziasztok,

Abban szeretnèk segítséget kérni, hogy cicám (aki elég jó étvágyú) kb 1 hete elég gyakran hányik, napi 1x. A száraztápjára gyanakodtam mert 4 napon áz egyik nap evett, másik nap nem, aztán megint evett és megint nem. Ha csirkehússal csaloggattam, vagy jutalomfalatal azt nagy lelkesedéssel vette és ette is rendesen, ezért nem gyanakodtam betegségre, mert csak a száraz tàpját nem akarta enni. (Száraztáp:Premiere) Vettem neki másik márkàjú tápot amit tudom h szeret. Azóta csipegeti eszegeti, de nem akkora elánnal mint idáig de gondoltam ez a sok hányás megviselte a kis pocakját és amiatt. De sajnos az új táp ellenére már aznap este megint hányt, és másnap is( ami ma van)
Széklete ezàltal alig van, pedig híresen jó anyagcseréje van neki, az orvosok is a csodájára járnak. Sajnos a cicus nagyon félős, ha kiviszem utcára, liheg habzik a szája és maga alà csinál és így elég nehéz lenne állatorvoshoz vinni, de persze ha nem múlnak a tünetek muszáj lesz. Tudnak előljáróban segíteni h mi okozhatja ezt és mivel segíthetnék neki? Előre is nagyon szépen köszönöm válaszukat.
Niki

2019.01.23

Állatorvos

Nincsenek szőrszálak a hányadékban? A cica nem nyelhetett le esetleg valamit (zsinór, szétrágott játék, stb.) Gyomorgyulladás is állhat a háttérben és számos belgyógyászati betegség is okozhatja….

Vissza a kérdésekhez