Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

SZOKI GAZDÁT KERES!!!!

SZOKI GAZDÁT KERES!!!!

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

A 2015-ös születésű Szoki kutyánk gazdát keres. Szolnoki hegy egyik házához tért be a kóborló állat, remélve, hogy betudják fogadni, sajnos a Megtalálói nem tudták befogadni, így elhozták hozzánk, hogy keressünk neki gazdit. Eddigi megnyilvánulásaiból egy jó kutya benyomását kelti. Emberekkel kimondottan jó kapcsolatot ápol. A kutyákkal is szoktatható. Pórázon szépen megy. Idegenekre jelez. Az ilyen típusú kutyák kedvelőinek ideális választás lehet.
Érdeklődni a 06-70/331-9333 telefonszámon vagy az info@menhely.eu emailcímen lehet.
További képek és információk a http://menhely.eu/?r=19&kid=8464 címen.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok