Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Szórakoztató ajándékötletek hörcsögöknek

2019. május 03.

Szórakoztató ajándékötletek hörcsögöknek

Bár a hörcsögök mindössze néhány évig élnek, rövidke életüket könnyedén boldoggá tehetjük. Ha elegendő helyünk van hozzá, vásároljunk minél nagyobb ketrecet vagy terráriumot, hogy minél több szórakoztató ajándékkal lephessük meg apró rágcsálónkat. Az izgalmas kiegészítőknek nem csak kedvencünk fog örülni, de a mi arcunkra is mosolyt csal majd hörcsögünk, amikor elkezdi őket használni.

  1. Falétra

A hörcsögök szeretnek mászni. Ha ketrecben tartjuk háziállatunkat, akkor biztosan megfigyelhettük már, ahogy akrobatikázik a rácsokon. Élvezetesebbé tehetjük a mászást, ha beteszünk egy fából készült létrát is a ketrecbe vagy a terráriumba. Utóbbi esetén figyeljünk arra, hogy valamivel (ami átengedi a levegőt) zárjuk le a terrárium tetejét, hogy ne mászhasson ki belőle rágcsálónk. Az AniOne létrája 7×27 cm-es, így viszonylag sok helyet elfoglal, de alatta bőven marad szabad terület például a egy kis szundításhoz vagy eszegetéshez.

AniOne fa létra Mara 7×27 cm

  1. Létrás kisemlős-ház

Bár 100 cm-es magasság szükséges az AniOne kókuszházikókkal ellátott létrájához, de a látvány mindenképp magáért beszél. A mozgó létrán való feljutáson túl a kókuszokból való kikukucskálás is igazán szórakoztató.

AniOne kisemlős ház 2kókuszból létrás 100 cm

  1. Faházikó

A hörcsögök a mászás mellett bizony elbújni is nagyon szeretnek – főleg napközben – ezért is tökéletes választás az AniOne Ida névre keresztelt 30×16 cm-es faháza. Belsejébe kényelmesen bekuckózhat apró pajtásunk, a kis rámpa segítségével pedig könnyedén felmegy majd a tetejére is, ha épp ahhoz támad kedve.

AniOne faház Ida 30×16 cm

  1. Alagút

Az AniOne 26 cm hosszú csatornája nem csak a bujkálás élményét hozza magával, de a speciális anyagnak köszönhetően még zörög is a játékszer, így rendkívül izgalmas benne a mókázás.

AniOne kisemlős játék zörgő csatorna hörcsögnek 26 cm

  1. Függőágy

A délutáni sziesztához a legszuperebb kiegészítő egy fából készült függőágy. De a pihenés- mellett természetesen a játékigényt is ki tudja elégíteni. Felfüggesztésével különleges hangulatot teremthetünk a hörcsög-lakban.

AniOne függőágy Max S

Bármivel is ajándékozzuk meg kis szőrgombócunkat, biztos, hogy sok vidám percnek leszünk mindketten részesei. Arra azonban ügyeljünk, hogy csak olyan terméket vásároljunk, amelyet nyugodtan megrágcsálhat hörcsögünk, és nem lesz tőle baja, vagyis biztosan nem mérgező, és nem okoz sérülést.