Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Szórakoztató játékok bársonytalpúaknak

2019. március 04.

Szórakoztató játékok bársonytalpúaknak

A közös játékidő nem csak cicánknak nyújt szórakoztató perceket, hanem számunkra is. Ha a régi játékszerekkel már nem foglalkozik kedvencünk, vagy csak szeretnénk egy-két izgalmasabb darabot beszerezni, akkor érdemes néhány mókás termék közül válogatnunk. Ezek a játékok garantáltan felkeltik majd minitigrisünk érdeklődését és mosolyt csalnak az arcunkra.

  1. AniOne cicajáték akciólabda 3 funkcióval 10 cm

Az AniOne akciólabda biztosan felkelti cicánk vadászösztönét és hosszú időre lefoglalja akkor is, ha nekünk épp más tennivalónk is van közben. A körülbelül 10 cm-es labda a benne lévő motornak köszönhetően magától mozog, így le sem veszi majd róla a kíváncsi macska egy pillanatra sem a szemét. A hatást csak tovább fokozzák a mozgás során kipottyanó jutalomfalatok, – amikkel természetesen előtte nekünk kell megtöltenünk a játékszert, –valamint a lézerfunkció.

 

AniOne cicajáték akciólabda 3 funkcióval 10 cm

  1. AniOne cicajáték botos labda, fehér rózsás 45 cm

Valószínűleg nincs olyan bársonytalpú, amelyik ne imádná a botos játékszereket. A 45 cm hosszú bot segítségével viszonylag nagy területen tudjuk mozgásra ösztönözni cicánkat, akár a kanapéról, üldögélve is. A zsinór végére rögzített labdákat és rojtokat szívesen levadássza majd szobatigrisünk, amikor észreveszi a mozgatást. Benti, inaktív macskánknak kifejezetten ajánlott beszereznünk egyet.

AniOne cicajáték botos labda, fehér rózsás 45 cm

  1. AniOne cicajáték labda szizálkötél tollal 6cm

A labda, a kötél és a toll rendkívül szuper párosítás. Ezzel a játékszerrel nem csak élvezetes a kikapcsolódás, de a szizálnak köszönhetően a karmok is megfelelően kopnak. A susogó játék hamar felébreszti cicánkban a vadászösztönt, de ha az nem lenne elég, fújjuk be macskamentával, és garantált lesz a siker.

AniOne cicajáték labda szizálkötél tollal 6cm

 

  1. AniOne cicajáték elefánt macskamentával töltve 13 cm

Beszerezhetünk olyan plüss figurát is, amelynek már eleve ott lapul a belsejében a macskamenta. Mivel a kiselefánt tépőzáras, így ha szeretnénk, később bármikor újratölthetjük friss csodaszerrel. A 13 cm-es puha plüss játszó- és alvótársnak is kiváló. Ha egy igazán kedves játékszerrel szeretnénk meglepni szobatigrisünket, akkor a macskamentával töltött elefánt lesz a jó választás.

AniOne cicajáték elefánt macskamentával töltve 13 cm

 

  1. AniOne cicajáték jutalomfalattal tölthető 7,5 cm

Ha bársonytalpúnk szereti a finom snackeket, akkor az AniOne jutalomfalattal tölthető, 7,5 cm átmérőjű labda lesz az egyik kedvenc játéka. A labda hosszantartó játékélményt biztosít minden korosztály számára, legyen szó kölyök cicáról vagy már idősödő minitigrisről. Száraz macskaeledel vagy jutalomfalat is kerülhet bele, melyeket az átlátszó műanyagnak köszönhetően nem csak hall és kiszimatol majd, de lát is cicánk. A labdában lévő spirálnak köszönhetően ide-oda mozognak és zörögnek majd az ízletes falatok, és időnként néhány szem ki is pottyan, hogy a küzdelem után örömmel elfogyaszthassa őket háziállatunk.