Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Találtam egy vemhes szukát valamilyen keverék kutyus 9 év körüli én nem értek a kutyákhoz, nagyon megsajnáltam lihegett hazahoztam enni, inni adtam neki chip nincs benne sehol nem látom, hogy keresték volna…a kutyus 3napja 5kölyköt hozott a világra egy kicsi gyengén született, próbáltuk tápszerrel etetni de sajnos elpusztult nagyon szíven vettem a dolgot a mami barátságos de a többi kicsihez nem enged oda nem morog, épp csak odakap eteti és ápolja őket, a kérdésem a hogyan tovább a mamit és az egyik kicsit megtartanánk de mit kéne tennünk az orvos ellátja őt chip nélkül és ha beteg volt a mami azért volt gyenge, hová forduljak?

2018.07.10

Állatorvos

Szerintem most nyugodjon meg. Minden alomban előfordulhat olyan kölyök, amelyik gyengébb és sajnos nem életképes. Ha a kis család láthatóan jól van, a többi kölyök szépen fejlődik (nyugodtak, esznek, alszanak, nem sírnak sokat), a szuka nyugodt, jó étvágyú ás nem ürül bűzös törmelékes váladék a hüvelyéből, akkor nem hiszem, hogy a többieket is érintő betegség áll a kiskutya pusztulásának hátterében. Az állatorvos ellátja a kutyát chip nélkül is. Nagyon fontos beszélni az állatorvossal, mert a veszettség elleni védőoltást minél hamarabb meg kellene kapnia a szukának a microchippel együtt.

Vissza a kérdésekhez