Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

No parazita – tanácsadói napok a Fressnapfnál

2019. április 25.

No parazita – tanácsadói napok a Fressnapfnál

Kedvenceink egészsége és jóléte nagyrészt a mi kezünkben van. A közös időtöltés, a megfelelő életkörülmények biztosítása és az egészséges táplálkozás mellett különösen fontos, hogy megvédjük kis barátainkat az élősködőktől. A Fressnapf Tanácsadói Napok keretei között szakértőink segítenek a gazdiknak, hogy kedvencükkel biztonságosan élvezhessék ki a jó időt.

A kullancsok és szúnyogok egész évben veszélyeztetik kedvenceinket, de a tavaszi és nyári időszakban különösen aktívak. Számos betegségtől megóvhatjuk négylábú barátainkat, ha komolyan vesszük a paraziták elleni védekezést.

Április 26-án és 27-én a hasznos tanácsok mellett 15% kedvezményt biztosítunk a megjelölt élősködők elleni készítményekre.

Látogasson el bármelyik áruházunkba, vegyen részt tanácsadói napjainkon és éljen a kedvezményekkel, hogy négylábú barátja biztonságban élvezhesse ki a jó időt!