Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Táplálkozási tanácsadói napok a Fressnapfnál!

2019. február 12.

Táplálkozási tanácsadói napok a Fressnapfnál!

Az állattartás hatalmas öröm és egyúttal felelősség is. A házi kedvenceink jóléte és egészsége nagyrészt a mi kezünkben van. A közös időtöltés és a megfelelő életkörülmények biztosítása mellett különösen fontos a helyes táplálkozás is. A Fressnapf Tanácsadói Napok keretei között kedvence megfelelő etetésében szeretnénk segíteni.

Kölyök, felnőtt vagy idős cicus? Kis-, közepes- vagy nagytestű a blöki? Nem számít, segítünk kiválasztani a megfelelő minőségű eledelt, hogy kedvence egészséges és gondoktól mentes életet élhessen.

A hasznos tanácsok mellett kuponakciókkal is készülünk, hogy pénztárcabarát áron próbálhassa ki a Real Nature és Select Gold prémium minőségű kutya- és cicaeledeleket.

Mindkettő kiváló minőségű alapanyagokból készül, megfelelő mennyiségű fehérjét, vitaminokat, zsírt és ásványi anyagokat biztosít a tappancsosok számára, ráadásul különösen ízletesek!

Látogasson el február 15-16-án bármelyik áruházunkba, vegyen részt tanácsadói napjainkon és éljen a kuponkedvezményekkel, hogy biztosíthassa négylábú barátja számára a legjobb, egészséges és finom falatokat!