Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Tappancsokkal a világ körül – tanácsadói napok a Fressnapfnál

2019. június 20.

Tappancsokkal a világ körül – tanácsadói napok a Fressnapfnál

A nyár legjobban várt pillanatai talán azok, amiket nyaraláson, szeretteink körében töltünk el.  A Fressnapfnál úgy gondoljuk, hogy négylábú barátaink is családtagok, és részvételük még meghittebbé tehetik a közös utazást.

Kedvencünkkel utazni azonban nem is olyan egyszerű. Mire kell figyelni, ha repülővel külföldre szeretnénk utazni? Hogyan készülhetünk fel egyszerűen, egy hosszú autós útra, ha nem akarjuk otthon hagyni kedvencünket?

A „Tappancsokkal a világ körül” tanácsadói napok keretei között ilyen, és ehhez hasonló kérdésekben szeretnénk segíteni a gazdik számára. Ráadásul a hasznos tanácsok mellett egyes utazással kapcsolatos termékeket 20%-os kedvezménnyel szerezhet be!

Látogasson el bármelyik áruházunkba június 21-22-én, vegyen részt tanácsadói napjainkon, és éljen a kedvezményekkel, hogy négylábú barátja is megtapasztalja az utazás örömeit!

Megnézem az árhuázakat!