Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Tartósan alacsony árak? Naná!

2018. február 07.

Tartósan alacsony árak? Naná!

A Fressnapf 2018-ban igazi különlegességgel kedveskedik a gazdik és kedvenceik számára. Február 1. és június 30. között több, mint 200 termékünket tartósan alacsonyabb áron szerezheti be a Fressnapf áruházakban.

Új kaparófa? Ötletes játékok? Kényelmes fekhely? Fenséges falatok? Bármivel is szeretne hű társa kedvében járni, kedvező áru termékeink között biztosan megtalálja az igényeinek megfelelőt. Csökkentett áru termékeink között kutya- és macskaeledelek, mennyei falatok más kedvenceknek, izgalmas játékok és mindennapokhoz szükséges kellékek egyaránt megtalálhatóak. Az alacsonyan tartott termékeket kiemelten megjelöltük áruházainkban, illetve a résztvevő termékek pontos listáját megtalálja honlapunkon.

Ne feledje! Boldogság, fél egészség! Tegye még vidámabbá kedvence mindennapjait és látogasson el a Fressnapfba, ahol február 1. és június 30. között több, mint 200, áruházunk által korábban is forgalmazott terméket tartósan alacsony áron kínálunk! Várjuk Önt és kedvencét áruházainkban! 🙂

További részletek