Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

TIBIKE AZ ÁLOMGAZDIRA VÁR!!!

TIBIKE AZ ÁLOMGAZDIRA VÁR!!!

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Tibike védencünk vágyik és vár az Álomgazdira!!! Ő egy stabil idegrendszerű, nagyon jó szocializációval rendelkező kutyus. Úgy emberekkel, mint kutyákkal jó a kapcsolata. Ideális házőrzőnek, családi kutyának. A fajtájával elhíresült rossz mendemondák rá nem érvényesek. Érdeklődni a 06-70/331-9333 telefonszámon vagy az info@menhely.eu emailcímen lehet.
További képek és információk a http://menhely.eu/?r=19&kid=8506 címen.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok