Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tiszelt doktornő!Én írtam önnek nem régiben a 6 éves tüdőgyulladásos pincsi miatt.Vettem neki Sterimar orrsparyt,amit nagy nehezen tudok neki használni,de néha sikerül.Nagyon nehezen veszi még mindig a levegőt,és ez miatt aludni,pihenni sem tud,nagyon kimerült.Nem tudom mit tegyek már vele? 🙁 Fluimucilt kapja 2x 1ml,és tegnap járt le neki az augmentin is amiből szintén 2x felet kapott.Van esetleg valami más antibiotikum ami ezt a nyákot illetve az orrban felgyülemlett váladékot feloldja?Öntől várom a segítséget,mert a körzeti állatorvos külföldön tartozkodik.Tímea

2018.01.08

Állatorvos

Ilyesmit sajnos nem lehet távgyógyítani….A kutyák orrába elég bajos belecseppenteni bármit, de ha néha sikerül már az is nagy dolog. Meg kellene vizsgálni a kutyát újra, nem lehet anélkül kezelni egy állatot. Nekem az az érzésem , hogy itt lehet, hogy hörgőtágítóra és gyulladáscsökkentőre is szükség lenne. Ha volt javulás, akkor az is megfontolandó, hogy az Augmentint kellene tovább szedni, ha elenyésző a javulás, akkor másfajta antibiotikumra lehet szükség. Szerintem vigye el a kutyát egy távolabbi állatorvoshoz. Érdeklődni kellene, hogy ki helyettesíti a külföldön lévő orvost.

Vissza a kérdésekhez