Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztel Cím!
Érdeklődni szeretnék, mi az a nedvestáp (konzerv), ami a maximálisan legjobb minden szempontból egy 8 éves 1.25kg yorkshire terriernek? Főbb elvárásaim a termék felé, hogy a lehető legmagasabb legyen a hústartalma és adalék, ízfokozó mentes legyen, ára és a beszerzése teljesen mindegy.
Eddig happy dog-ot kapott, de valami jobb minőséget szeretnék.
Esetleg olyan megoldást is szívesen meghallgatnék alternatívaként, hogy itthon készített hússal/zöldségekkel etessem(főzzek neki), azonban ezzel a témával kapcsolatban elég tanácstalan vagyok, mivel eddig még használható felvilgosítást nem sikerült szereznem, ill. interneten sincs pontos meghatározás.
A választ előre is köszönöm!
Tisztelettel: Csernák A.

2018.06.19

Állatorvos

Én egy nyolc éves kutya esetében egy belgyógyászati vizsgálattal kezdenék. Igaz, hogy ilyen kicsi kutya még nem öreg ennyi idősen, de azért már középkorú. Ha bármi olyan betegséget találnak a vizsgálat során, ami már jelen van, de még nem okoz tüneteket, akkor egy korán elkezdett diéta jelentősen megnövelheti a tünetmentes időszakot. A vizsgáló állatorvos segítségével tudja kiválasztani azt a tápot, ami optimális az ön kutyájának, még akkor is, ha nincs belgyógyászati betegsége. Általánosságban a kutya korának megfelelő prémium konzervek közül kellene választani (pl.: Royal Canin, Hill’s, Select Gold, Trovet…)

Vissza a kérdésekhez