Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelettel Doktornő! Kérdezném a következőt:
Adatok: 13 éves, halvány vörös-fehér cica. A lakás lépcsőházában él, ki nem jár, csak felügyelettel füvet enni. Zacskós kaját evett. Két hete hirtelen, pár nap alatt beteg lett. Nem eszik, nem iszik, ill. most már egy-egy falatot, cicakaját kap és főtt farhátat. De nem eszi meg. Ropit is kap mellé. Lefogyott hirtelen, nagyon nehezen lélegzik, minden légvételnél nyitott szájjal és erőlködve, a beesett hasán is ez látszik, az erőlködés. Szédelegve jár, a hátsó lábai bizonytalanok, kicsúsznak alóla. Nem érzem lázasnak. Hason fekve él, a dobozaiban, párnákon, padlólapon lelapulva. Néha mozog, vécére ritkán, de jár, macskaalma van e célra több is. Kevés vizelet, széklet van benne, a széklet sötét és kevés. Két hete és előtte sok székletet, vizeletet produkált, sokat mozgott. Jóltáplált, kis pocakos cica volt, most csont sovány, a szőrébe belátni, összeáll, a soványság miatt. Ivartalanított lány cica. Igen gyorsan történt ez a dolog vele. Nagyon szeretjük, de rendkívül nehéz körülmények között élünk, a rokkantsági segélyem 28.900-Ft.- havonta, ennyiből élek pacemakerrel, térd-csípő artrózissal, ezért keresek segítséget így. Megköszönném ha válaszolna. Tisztelettel: Nyirati Tibor Érdről.

2019.04.22

Állatorvos

Az a baj, hogy a tünetek nagyon súlyos betegségre utalnak, ami ráadásul már két hete fennáll… Az interneten keresztül nem lehet ebben segíteni, hiszen vizsgálatokra és intenzív kezelésre lenne szükség. A környéken kellene keresni olyan állatvédő szervezetet, amelyik támogatja nehéz sorsú állatok kezelését. Esetleg lehet, hogy van olyan orvos, aki segít ilyen esetekben (részletfizetés és a költségek minimalizálása..).

Vissza a kérdésekhez