Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt állatorvos!Van egy 5 éves kan palotapincsim.Az ünnepekben sajnos kapott egy tüdőgyulladást,amit a helyi állatorvossal kezeltettünk.Kapott injekciókat,gyógyszereket.Sajnos étvágy alig van,vagyis úgy eszik hogy kis kanállal etetem,a mi pépes étel.Sokat iszik,ami jó! :)Nehezen kap levegőt,mert az orrából áttetsző váladék folyik,amit ki is prüszköl,de van hogy csak a száján keresztül kapja a levegőt.Mit tehetnék érte hogy megkönnyítsem neki a levegővételt?Orrcsepp alkalmazható?Ha igen akkor milyen?Nagyon szépen köszönöm a válaszát!

2018.01.03

Állatorvos

Mindenképpen vigye orvoshoz a kutyát. A megnövekedett vízfogyasztás sem jó jel. Ebben az esetben recept nélkül kapható gyógyszerekkel nem tud eredményt elérni. Mindenképpen meg kellene állapítani, hogy a nehezített légzés oka tényleg csak az orrban lévő nagy mennyiségű váladék, vagy a mélyebb légutak sem gyógyultak meg teljesen. Milyen gyógyszereket kap? Ha szájon át kap antibiotikumot, akkor az is okozhat étvágytalanságot.

Vissza a kérdésekhez