Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Állatorvos!

Segítséget szeretnék kérni. Megakadt a kutyám kezelése. Hátha tud valami ötletet adni amin tovább tudnánk kezelni. Ezen a kis településen.

2017.11.27 -én a kutya nem evett és letört volt.

2017.11.28 -án reggel a kutyát nem az óljában, hanem kint a kertben találtam -3 c volt. Elvittem a dokihoz ahol mértek egy 2 vércukrot,36,5 c hőmérséklet. a kutya felbukott gyenge volt erőtlen.
Készült nyaki röntgen, ami jó volt. Kapott infúziót, injekciókat, antibiotikumot. Készült egy kis labor, csatoltam. A lábában a vénába, amikor beszúrták a tanult alig jött vér.

2017.11.29-én visszamentünk ellenőrzésre. A kutya jobban volt kapott megint egy 1/2 infúziót szurit. A nap folyamán a kutya elkezdett enni jó étvágya volt.

2017.11.30 – 12.07- ig a kutya nagyon jól volt. Mintha semmi nem történt volna. Estére volt 2 nagyobb hányás az udvaron és ismét letört volt. Széklet rendben volt végig.

2017.12.08- án ismét elmentem az állatorvoshoz. A kutya levert volt, de nem volt olyan gyenge. Egyedül ugrott be a kocsiba, nem bukott fel stb. Vizelete volt tiszta. A szemei begyulladtak.
Kapott a szemére, cseppet, ki lett mosva. kapott még injekció. Vércukor 2,7 , hőmérséklet 37 c. Pedig a garázsban volt nem kint. Kicsi csirkemell, rizzsel, maréknyi 5x.

2017.12.09 -én kicsit jobban volt, de egész nap fekszik a garázsban. Vércukor 4 , Kapott injekciót, ½ infúziót. Eszik, de nem olyan intenzitással, mint szokott. Keveset iszik.

A dokival már tanácstalanok vagyunk (gyanakodtunk mérgezésre, vagy esetleg valami betegség. Ha a jövő héten nem javul, akkor korházba kell vinnem kivizsgálásra.

De hátha van valami ötlete vagy volt ilyen a praxisában, és tudna ötletet adni amin a doki elindulhatna.

Segítségét előre is köszönöm, nem leszek hálátlan, ha tud segíteni.

Süly Attila
suly.psec@gmail.com

2017.12.12

Állatorvos

Sajnos a laboreredményt nem látom. Csak találgatni tudok. Az én első gondolatom az Addison-kór…

Vissza a kérdésekhez