Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Állatorvos!

A már 2 hónapja tökéletesen szobatiszta 4honapos kutyám újra bepisil és bekakil. Mi lehet a gond?
Tegnap este már 3x bepisilt úgy, hogy előtte vittem le sétálni és rá egy fel órára bepisilt. Ezután éjszaka 4x kakilt be, majd reggel miután levittem lenn is kakilt, majd fenn ujra. Tápot váltottunk ugyan, de fokozatosan, mondjuk az is igaz, hogy tegnap este ette először tisztán. Ami meg változott, hogy elkezdtük kicsit tréningezni, és jutalomfalatnak parizsit kap. Lehet ossszefugges?
Nagyon köszönöm!

2018.11.18

Állatorvos

Tápváltás, párizsi, mind okozhatnak hasmenést, lazább székletet. Ne adjon a kutyának párizsit. Ha a jelenség nem rendeződik, akkor lehet, hogy az új táp nem megfelelő. A sok pisilés oka pedig lehet felfázás. Legyen meleg helyen a kutya, és ha lehet a hasat is védő ruhában sétáljanak, vagy csak rövid időre menjenek sétálni. Ha néhány nap alatt nem rendeződik a kutya állapota, vagy új tünetek jelentkeznek, akkor orvoshoz kell vinni az állatot.

Vissza a kérdésekhez