Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Allatorvos,

Egy olyan kerdesem lenne, hogy a kozeli barati korombe, szulettek kis hareklin tacsko kolykok es egyet szeretnek orokbefogadni. A kolykok latszolag egeszsegesek, habar nincsenek torzskonyvezve, de elkezdodott az oltas sorozatuk(Parvo-vírus ellen es a Kombinált vakcina ( Szopornyica, Parvo, Leptospira, Kennel köhögés, Fertőző májgyulladás)
, jelenleg 8 hetesek. Viszont szeretnem kivizsgaltatni a leendo kis szuka kutyusomat, hogy orokletes betegsegeket szurovizsgalattal felderitem. Egy orvos a teljes verkepet es a szivultrahangot javasolta.Ezenkivul meg milyen szurovizsgalatok szuksegesek? Olvastam a diszplazia, belsar, szurkehalyog vizsgalatokrol. Onnek mi a velemenye?
Koszonettel, Donath Fanni

2018.12.07

Állatorvos

Rengeteg vizsgálatot el lehet végezni….Van oka arra, hogy ennyire aggódik? Vigye el a kölyköt egy olyan állatorvoshoz, akiben megbízik és a vizsgálat után döntsék el, hogy szükség van-e bármilyen vizsgálatra….

Vissza a kérdésekhez