Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Állatorvos!

6 éves ivartalanított, lakásban tartott fiú cicámnak az utóbbi időben laza lett a széklete. Nem igazán hasmenés, de eddig nem volt ilyen gond. Étvágya, kedve nagyon jó, szőre szép. Eddig Gourmet Gold konzervet és Royal Canin száraz tápot – kimérve vegyesen – kapott enni. Kiegészítőnek naponta néhány jutalomfalatot. A konzervet megváltoztattam, most Whiskas alutasakost kap naponta egyet plusz a száraz táp. Elkezdtem neki adni a Probicol-H-t, de nem tapasztalok változást. Várom válaszát. Üdvözlettel.

2023.05.24

Állatorvos

Próbálja ki, hogy csak száraztápot ad a cicának és a Probicol-H táplálékkiegészítőt. Adjon széles spektrumú féreghajtót is (pl.:Drontal cat, Cestal cat). Gyakori, hogy az alutasakos eledelek okoznak ilyen jellegű problémát az érzékeny cicáknál. Ha nem rendeződik a probléma, akkor tovább kell vizsgálódni.

Vissza a kérdésekhez