Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Cím!

3 hete van egy 11 hetes tacsink, folyamatban az oltási program most kapja a másodikat pénteken és 2-szer féregtelenítettük. Vettünk neki bolha-kullancs elleni cseppet de kezdő gazdiként sajnos nem figyeltük és csak 4 hónapos kortól lett volna szabad neki cseppenteni.Most tele van az egész teste korpával és rettenetesen hullik a szőre. Az állatorvosunk a cseppek re fogta de én utána olvasgattam a neten és mindenhol azt írja hogy ez szőrtüsző atka. Most rendeltem neki Neostomosan ampullát és Fitomune immunerősítő. Érdeklődni szeretnék hogy ezzel nem csinálok még nagyobb bajt ugye?

Köszönöm szépen válaszát előre is.
Tisztelettel :Simon Ferencné Erika

Balatonvilágos, 2019.07.09.

2019.07.12

Állatorvos

A szőrtüsző atkákra van hatékonyabb szer. Ha nem bízik az állatorvosában, akkor keressen fel egy szakembert, akinek a véleményében jobban megbízik, mint abban, amit a neten olvas. Ne diagnosztizáljon a neten olvasottak alapján… és ne kezdjen el semmilyen kezelést.

Vissza a kérdésekhez